Sportsklub

Billetsalg og sæsonkort for sportsklubber

Hvad skal de ledige hænder bruges til i din klub? Og er der overhovedet nogle ledige hænder til at håndtere billetsalget?


Mange sportsklubber kører billetsalg efter devisen “vi gør som vi plejer”. Men med mangel på hænder til at håndtere billetsalg og opsætning kan dette blive en udfordring, der kan føre til en ineffektiv salgsproces og potentielt tabte indtægter


Billetsystem til sportsklubber

…på en nem og tidssparende måde.

Eventbillettens billetsalgsløsninger kommer til undsætning for sportsklubber, der vil have en letter billetsalgsproces, der samtidig giver udbytte og en række fordele for både klubben og tilskuerne.

Ved at tilbyde billetsalg online undgår klubben kontanter og minimerer risikoen for svind og røveri. Samtidig sikrer de et stabilt cash flow til klubben og får mulighed for målrettet markedsføring via kendskab til deres kunder. Tilskuerne får også fordele ved at kunne betale med mobile betalingsløsninger og løbende blive informeret om klubben via nyhedsbreve og særlige tilbud. Når alle vinder uden for stregerne – kan vi koncentrere os om at heppe på sejr inden for stregerne.


“Jeg vil kun sidde ved siden af Svend med trommerne!”


Skab merværdi for dit publikum og dine fans

Med en online billetsalgsløsning kan du skabe merværdi for sponsorer og fans. 

Med sæsonkortsløsningen fra Eventbilletten får tilskuerne med køb af deres helt egen plads, en følelse af at være en del af klubben, samtidig med at de opnår en lavere gennemsnitspris per kamp. Tilbyd attraktive fordele, som kun sæsonkortholdere får og øg interesse, engagement og loyalitet.

Klubben sikrer indtjening fra sæsonstart og opnår bedre overblik over pladskapacitet og økonomi, ligesom de har mulighed for at kommunikere direkte med deres kommende publikum. Samtidig kan klubben anerkende de mest trofaste fans med rabatter og adgang til særlige arrangementer eller forhåndskøb af billetter til pokal- og slutspilskampe.  


Der er mange komponenter i et godt forhold mellem klub og fan – skab loyalitet med tiltag, som er uafhængige af resultaterne på banen.


Seat map med Eventbilletten

Seat map-løsninger med pladsbilletter til både sæsonkortholdere og enkeltkampsbilletter sikrer et godt overblik og en sikker afvikling af dit event. 

Som klub kan du minimere kødannelser ved “de gode spots “på stadion og få bedre logistik til kampene. Der opnås adskillelse og kontrol over placering af fangrupper og sponsorer, hvilket sikrer en bedre oplevelse for alle – en god stemning øger omsætningen.

Tilskuerne til dit event vil have en oplevelse, at det er nemt og sikkert at finde deres plads, der er god tid og minimal kø, og stemningen er positiv og festlig.


I tvivl om teknikken?

Eventbilletten er klar med konsulentbistand, så det bliver nemt og effektivt for klubben at lave stadionplaner og oprette af sæsonkort. Det vil frigøre tid til at optimere markedsføring, planlægge ekstraaktiviteter og finde eller pleje sponsorer. Tilskuerne får en optimal billetkøbsrejse og et professionelt brugerinterface, der skaber overblik over deres muligheder og tryghed I ders køb.

Samlet set kan Eventbillettens løsninger være en stor fordel for sportsklubbernes billetsalg og give dem mulighed for at tilbyde en mere fleksibel og effektiv billetkøbsproces for både klubberne og tilskuere.








Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål nedenunder, tager vi altid gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan vise dig mere om, hvad vi kan gøre for din forretning Book en demo
  • Hvad er fordelene ved at tilbyde siddepladser til mit event?

  • Kan jeg tilpasse salsplanen med forskellige visuelle elementer?

  • Bliver salsplanen opdateret i realtid på tværs af alle salgskanaler?

  • Kan jeg bestemme min egen 'bedst tilgængelige'-algoritme for tilskuerområderne?

Bliv ringet op

Bliv ringet op af en af vores medarbejdere. Vi kontakter dig hurtigst muligt.