Spillested

Billetsalg for spillesteder

Eventbilletten hjælper spillesteder med billetsalg

Med Eventbillettens skræddersyede software kan spillesteder forbedre deres billetsalg og give deres gæster en nem købsoplevelse.

Eventbillettens platform er designet til at møde de unikke behov, som moderne spillesteder står overfor, og tilbyder alt fra fleksible betalingsløsninger, over tekniske løsninger til forskellige typer events, til omfattende support. 


Men – giver det mening, at holde koncert med Minds of 99 igen næste år?

Data giver svar – og resultater

Er billetterne solgt så hurtigt, at det giver mening at flytte til en større sal? Er der en kæmpe venteliste? Eller skal der tværtimod investeres til penge i markedsføring, for at sikre nok solgte billetter? Hvordan så salgsmønstret egentlig ud sidste år?

Med Eventbillettens software kan du samle data, der rummer de vigtige svar for dig og dit spillested. Som arrangør og spillested får du adgang til detaljerede analyser og rapporter, der kan hjælpe dig med at forstå din målgruppes adfærd og sikre optimalt billetsalg til både nuværende og fremtidige events.

Dashboard der viser statistikker for spillestedets billetsalg, en given måned


Billetsalg – vi gør det sammen

Lad os hjælpe jer med at skabe velbesøgte events, så I kan koncentrere jer om at levere fantastiske oplevelser for jeres gæster – fra Anders der køber billet i døren, til Anna, der skal have fuld VIP løsning.

Et fleksibelt og effektivt billetsalg sørger for, at alle får mulighed for at købe billet – når og hvor de ønsker. Det giver glade kunder – og gavner din bundlinje.


Interaktivt seat map – gæsterne kan vælge sæder

Gør dine gæster glade og lad dem vælge præcis de sæder, de drømmer om. Samtidig får dit spillested mulighed for at optimere pladsfordelingen med siddepladser, undgå ventetid og flaskehalse ved indgang og differentiere priserne for særlige VIP-billetter eller områder.

Online billetbestilling og digital billet

  • 57% af alle billetkøbstransaktioner på tværs af vores arrangører sker med mobile betalinger. Derfor understøtter Eventbilletten selvfølgelig de mest anvendte betalingsmetoder.

Med en digital billet gør du også livet sikrere og nemmere for dine gæster – de mister aldrig deres billet, og du kan sørge for løbende information om adgangsforhold, barer, særlige tiltag mm.


Point-of-Sale

Sørg for at alle kan købe billet – også de sidste walk-ins, der pludselig opdager aftenens koncert. Med Eventbillettens POS-system og dine egne kortterminaler kan du nemt og sikkert sælge billetter ved indgangen ved hjælp af Point of Sale teknologi. Derved har du også det fulde overblik over dit billetsalg samlet - ét og samme sted!

Eventbilletten – vi hjælper med det tekniske

Eventbilletten tilbyder teknisk support så du kan frigøre værdifulde ressourcer. Få overskud for at finpudse din markedsføringsstrategi og skabe en fantastisk oplevelse for dine gæster. Du får:

  • Nærværende supportkonsulenter
  • Effektiv kundeservice
  • Teknisk assistance og systemsupport


Frigør tid og ressourcer ved at lade os tage os af spørgsmål og tekniske opgaver, så du kan fokuserer på dit event, sælge masser af billetter og pleje dine gæster.


Bliv ringet op

Bliv ringet op af en af vores medarbejdere. Vi kontakter dig hurtigst muligt.