Om Eventbilletten

Har du nogensinde været i den situation, hvor du som eventarrangør har brugt mange timer på at sælge billetter til dit arrangement? Du er nødt til at håndtere et stort antal billetter, holde styr på tilmeldinger, og måske overvåge betalinger og deltageroplysninger manuelt. Det kan være en frustrerende og tidskrævende proces.

Eventbilletten: Online billetløsning for eventarrangørerEventbilletten.dk tilbyder en omfattende softwareløsning til eventarrangører, der giver dem fuldt overblik over deres online billetsalg. Vores system understøtter forskellige typer billetsalg, herunder almindelige billetter til events, salg af sæsonkort, tidsbooking, pladsreservation og salsplaner. Få det totale overblik over alle dine salgskanaler og følg løbende med i om din markedsføring virker!

Eventbilletten ApS blev grundlagt i 2014. Fra 2010 til 2014 var virksomheden kendt som Clubcommander I/S og havde til formål at håndtere tilmelding og betaling for pokerklubber i Danmark. I dag er Clubcommander.com et produkt under Eventbilletten ApS og fungerer stadig som software til håndtering af medlemskaber og billetsalg for pokerklubber og mindre foreninger.

Vores billetsystem er derfor udviklet med fokus på at hjælpe alle typer arrangører med deres billetsalg og tilmeldinger. Eventbilletten ApS servicerer og supporterer i dag arrangører inden for koncerter, festivaller, foredrag, camp arrangører, konferencer og profesionelle sportsbegivenheder.

Med Eventbilletten får du ikke blot en software, men en partner, så du nemt og effektivt kan koncentrere dig om at sælge billetter til dit arrangement, helt uden besvær.
Vores intuitive og brugervenlige platform giver dig mulighed for at oprette et arrangement, tilføje billettyper, og markedsføre dit event til en bredere målgruppe. Alt sammen bygget på skabeloner, så du til hver en tid, kan genskabe tidligere events og billetsalg dertil.

Du kan altid tilpasse billettyperne efter dine behov, vælge prisniveauer og endda tilføje rabatter for early bird, studerende eller andre tilbud og kampagner. Vores teknologi gør det også muligt for dig at indsamle deltageroplysninger på en sikker måde, så du kan få en bedre forståelse af dine besøgendes behov og deres interesser.

Bliv ringet op

Bliv ringet op af en af vores medarbejdere. Vi kontakter dig hurtigst muligt.