Eventbilletten er et stærkt team med en bred vifte af erfaring!

Eventbilletten har mange års erfaring med online billetsalg. Vi tilbyder kunderne at indgå i alt fra eventplanlægning og scan af billetter på selve dagen, til evaluering af event.

Mød Eventbilletten

Henrik

Henrik

Kundekonsulent henrik@eventbilletten.dk 60112581
Daniel

Daniel

Direktør & Kundekonsulent daniel@eventbilletten.dk 61685532
Jannick

Jannick

Direktør & Systemansvarlig jannick@eventbilletten.dk 26838000

Henrik

Vores altid smilende kundekonsulent, som hjælper dig til den bedste opsætning! Henrik har over 25 års erfaring indenfor foreningsarbejde. Både som formand for fodbold og håndboldstræner. Henrik siger: "Eventbilletten vil kunne optimere synligheden på jeres forening på nettet, men også hjælpe med at frigøre en masse administrative timer og understøtte jeres fremtidige arrangementer. Som frivillig er tiden bare en vigtig faktor. Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe med at optimere dette".

Daniel

Vores medstifter af Eventbilletten, har mange års erfaringen inden for kundeservice og salg. Daniel har været sponsorchef i hans lokale fodboldklub, hvor han bl.a også har lavet events og har flere år i sin ungdom, været frivillig medarbejder på bl.a Roskilde, Langeland og Midtfyns Festival. I dag sidder han som frivillig i det lokale forsamlingshus og er vild med at forsamle mennesker gennem vores løsninger!

Jannick

Vores medstifter af Eventbilletten, har mange års erfaring inden for IT-drift og support. Teknikken er vigtigt og den sørger vores technørd for kører! :-) Desuden har Jannick erfaring fra foreningslivet, hvor han har stiftet foreninger og passet alle de daglige opgaver, administration, planlægning m.m. Jannick er altid rig på ideer og gode inputs til, hvordan tingene kan gøres.