Hos Eventbilletten sikrer du et gratis billetsystem med en nem og simpel struktur til at holde overblikket over dit billetsalg.

Eventarrangør med eget billetsystem ?

eventbilletten.dk - Bliv arrangør

Du er nu få klik fra at starte dit billetsalg som arrangør

Med Eventbillettens billetsalg platform, sikrer du dig et billetsystem med en nem og simpel online billetsalgs manager, til at skabe overblikket over dit igangværende billetsalg. 

 

Under Eventbillettens billetsalgs platform, får du et alsidigt billetsystem hvor du selv nemt kan oprette og administrere dine brugere, salgssteder og rabatkoder til dine events!

 

Er du ny som eventarrangør? 


Bare rolig... uanset om du er grøn eller garvet eventarrangør, så hjælper vi dig hele vejen, hvis du har brug for det. Din succes som eventarrangør er vores succes som billetsystem udbyder! 

 

Er billetsystemet gratis at bruge som arrangør? 

Ja - du kan starte med vores BASIS billetsalgsløsning, den koster dig 0,- at komme i gang med. Vi giver dig oven i, en gratis online trænings session af ca. en times varighed. På den måde sikrer vi dig at komme godt fra start med dit billetsalg. Billetgebyret som kunden betaler finansierer systemet for dig.  Læs mere om priser og pakker her

 

Hvordan starter jeg mit billetsalg?


Som ny arrangør tilbyder vi altid en online gennemgang af billetsystemet, hvor vi gennemgår alle billet features, som du kan forestille dig at bruge til dit billetsalg til din event. 

 

Kan man få hjælp før, under og efter billetsalget er startet? 

 
Ja - det kan man altid! Vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig via vores support mail.
Vi kan også lave dit billetdesign og en billetsalgs opsætning sammen med dig. På den måde sikrer du dig genkendelighed af dit brand eller din virksomhed, når du sælger dine billetter.  Vi tager gerne en snak med dig og dine ønsker til netop den opsætning der passer til dit billetsalg.


Har du besluttet dig for et pakkevalg? 


Hvis ikke, så kan du se vores pakker og tage kontakt til os her.

 

  • Med vores Basis-pakke, skal vi kun bruge nogle få oplysninger fra dig, så er du i gang. Opret din bruger i vores billet manager her

 

  • Med vores Pro-pakke, kontakter vi dig og aftaler et online møde, hvor vi gennemgår dine ønsker.
    Vi er med dig hele vejen, og står for opsætning af design, siddeplan og sæsonkort osv.

 

Er du klar til en online demo hvor vi laver en kort og grundig gennemgang, eller blot en uforpligtende snak, så vælg en dato og et tidspunkt der passer dig i kalenderen her.